Leder du efter en ny tandlæge?

Leder du efter en god tandlæge i Grenaa eller Glesborg, så er du kommet til det rigtige sted! Vores tandlæger, tandplejere og tandklinikassistenter udgør et højtuddannet team, hvis prioriteter er høj kvalitet og omsorgsfuld behandling.  Vores personale har bred erfaring med tandlægebehandlinger og kan hjælpe dig uanset, hvad du har brug for. Fortæl os, hvis du har tandlægeskræk, så hjælper vi dig trygt igennem et eftersyn eller en behandling.

Vi står altid klar til at byde dig velkommen!

Læs mere om vores klinikker eller se vores fordelagtige priser!

Klinikindehaver & Tandlæge,
Mihai-Tiberiu (Tibi) Marinescu

Uddannet tandlæge fra University of Medicine and Pharmacy of Targu Mures, Rumænien (2000-2006) og har sidenhen specialiseret sig i almene tandbehandlinger og protesebehandlinger fra University of Debrecen – Medical and Health Science Center, Ungarn (2007-2012)

Mihai-Tiberiu er færdiguddannet som tandlæge i 2006 og har i sit virke tilegnet sig stor erfaring indenfor en bred vifte af behandlinger, samt i at lede og motivere sine medarbejdere på klinikken. Mihai-Tiberiu er en motiveret tandlæge der brænder for sit fag, hvilket viser sig i hans præcise men nænsomme behandlinger.

Tandlæge, Ildikó

Ildikó er uddannet fra Tandlægefakultetet på Semmelweis Medicinske Universitet i Budapest i 1996, og udover ungarnsk taler hun flydende dansk og engelsk. Hun bestod sin professionelle eksamen i 1998 med speciale i tand-og mundsygdomme, i 2012 i specialet konservativ tandpleje og protetik. Hendes hovedinteresse er fuld rekonstruktion af munden. Hun har tilbragt 3 år på det nationale stomatologiske instituts tandkirurgiske afdeling i Ungarn, inden hun flyttede til den private sektor og arbejdede på private klinikker. Ildikó bringer enormt meget praktisk viden om de nyeste tandteknologier med sig og er en fantastisk tilføjelse til klinikkens personale.

Tandplejer, Betina

Tandplejer, Birgit

Klinikassistent, Marianne

Klinikassistent, Birgitte

Klinikassistent, Winnie

Helle, Klinikassistent

Kontakt os:

Klinikken i Grenaa

Østergade 2,
8500 Grenaa

Tlf: 86 32 11 63
Grenaa@norddjurs-tandklinik.dk

CVR: 377773638

Klinikken i Glesborg

Gammel Rimsøvej 23.
8585 Glesborg

Tlf: 86 38 71 77
Glesborg@norddjurs-tandklinik.dk

CVR: 38305832

Call Now Button