Vil du skifte tandlæge?

Vil du være ny patient hos os? Det er meget nemt at skifte tandlæge til Norddjurs Tandklinik.

Vi har åbent for tilgang af nye patienter på vores klinik i Grenaa. Du er velkommen, uanset hvor du kommer fra.

Kontakt os for en flytning, så sørger vi for alt det praktiske. Det eneste du skal sørge for, er at medbringe dit sygesikringsbevis første gang, du besøger klinikken. Så kan vi nemt og hurtigt oprette dig som patient i vores system.

Hos Norddjurs Tandklinik bruger vi mange ressourcer på at tænke i nye baner. Vi sørger for at være opdateret i forhold til nye retningslinjer inden for din tandbehandling. Derfor kan du trygt vælge os, når du leder efter ny tandlæge.

Klinikkens team består af højtuddannet personale, der med sans for kvalitet gerne vil byde dig velkommen på klinikken. Vi er kompetente indenfor samtlige typer af tandbehandlinger, og vi tager det meget alvorligt at rådgive vores patienter, så de kommer trygt igennem hele forløbet.

Vi tilbyder information og oplysning om dine tænder og behandlinger, og sammen vælger vi en ideel løsning på dine tandproblemer. Som ny patient hos Norddjurs Tandklinik kan du føle dig tryg, og du vil komme i hænderne på kompetente og professionelle tandlæger.

Klik her for at se vores fantastiske personale og se vores fordelagtige priser her 

Call Now Button