Hvem er vi?

Vores klinikker

Ciprian og Mariuca er klinikejere af både Norddjurs Tandklinik Østergade og Norddjurs Tandklinik Glesborg. På begge klinikker tager de glædeligt imod både faste og nye patienter fra hele Norddjurs. Vores personale gør en dyd ud af at yde et professionelt stykke arbejde, og vores mål er, at vores patienter altid går glade og tilfredse fra vores tandklinikker. Personalet består af et højtuddannet personale, der har sans for kvalitet. Vi tilbyder på begge klinikker information og oplysning om dine tænder og behandlinger, og sammen vælger vi en ideel løsning for netop dine tandproblemer.

Hos Norddjurs Tandklinik i Grenaa og Glesborg bruger vi mange ressourcer på at tænke i nye baner og være opdateret i forhold til nye retningslinjer inden for tandpleje og tandbehandling. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du står og leder efter en ny tandlæge.

Nedenfor kan du læse mere om vores to klinikker.

Grenaa: Norddjurs Tandklinik Østergade

Vores klinik i Grenaa ligger placeret på Østergade 2, 8500 Grenaa. Tandklinikken er beliggende centralt på hjørnet af Torvet og Østergade. Du finder os blot 650 meter – ca. 8 minutters gang – fra Grenaa Station, hvor både busser, letbanen og tog kører til og fra. Er du i bil, kan du finde gratis parkering på Torvet (1 minut fra klinikken) eller ved Grenaa Station, på Markedsgade, Posthaven, Rosengade eller ved Passagen (alle 3-5 minutter fra klinikken). De fleste steder er p-skive påkrævet.

Vi har 3 behandlingsrum på klinikken i Grenaa, hvor vi hver dag forsøger at skabe et trygt og behageligt miljø, hvor forståelse for patienternes behov er i fokus. Fra klinikken har vi en flot udsigt over både Grenaa Kirke og Baunhøj Mølle.

Vi lægger på vores klinik i Grenaa stor vægt på, at vores patienter er i fokus. Dette gør vi gennem en tæt dialog med vores patienter. Vi snakker om behandlingerne, hvis patienten har brug for det, og vi vejleder gerne i forhold til både behandlinger og forebyggelse.

NB: Vi gør opmærksom på, at vi har en elevator i bygningen, men at denne er ret lille. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os på tlf. 86 32 11 63, hvis du er i tvivl om din barnevogn, rullestol eller andet hjælpekøretøj kan være der.

Glesborg: Norddjurs Tandklinik Glesborg

Vores klinik i Glesborg er centralt placeret på Gammel Rimsøvej 23, 8585 Glesborg – 16 km fra Grenaa centrum. Tandklinikken er beliggende ca. 3 minutters gang fra Glesborg Kirke og ca. 4 minutters gang fra Glesborg Plejecenter. Lige uden for klinikken har vi en stor parkeringsplads til vores patienter. Vi gør dog opmærksom på, at parkeringspladsen er belagt med grus – i tilfælde af, at man er gangbesværet eller rullestolsbruger. Kommer du med bus til klinikken, stopper bus 214 ved Doktorvej/Glesborg Bygade – kun 160 meter fra tandklinikken.

Vi lægger i dagligdagen stor vægt på at skabe tryghed omkring vores patienters tandbehandlinger. Vi vægter en åben og tæt dialog højt. Er du i tvivl om forebyggelse eller tandbehandlinger, er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi vil gerne bruge ekstra tid på, at du som patient føler dig velkommen, tryg og velinformeret.

Call Now Button