Hvem er vi?

Vores klinikker

Begge vores klinikker har stor fokus på at skabe tryghed omkring patienten og skabe tillid og en god kontakt. Vores personale sætter en dyd i at yde et professionelt stykke arbejde, og vores mål er, at vores patienter altid går glade og tilfredse fra vores klinikker.

Vores klinik i Grenaa ligger centralt på hjørnet af Torvet og Østergade, hvor vi har skabt et trygt miljø, og hvor forståelse for patienters behov er i fokus.

Klinikken i Glesborg er centralt placeret ca. 3 minutters gang fra kirken. Tandlægeklinikken er indrettet i moderne stil, og rummer en afslappet stemning, som skaber tryghed omkring din tandbehandling.

Klinikkernes team består af et højtuddannet personale, der med sans for kvalitet gerne vil byde dig velkommen på klinikken.
Vi tilbyder information og oplysning om dine tænder og behandlinger, og sammen vælger vi en ideel løsning til dine tandproblemer.

Hos Norddjurs Tandklinik bruger vi mange ressourcer på at tænke i nye baner og at være opdateret i forhold til nye retningslinjer inden for din tandbehandling. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du står og leder efter ny tandlæge.

Call Now Button