Tandlæge Tirstrup og Trustrup

 

Søger du efter ny tandlæge? Hos Norddjurs Tandklinik i Grenaa vil vi gerne være hele Norddjurs kommunens fortrukne tandklinik. Derfor tager vi glædeligt imod dig fra Tirstrup eller Trustrup på vores tandklinik i Grenaa. Bor du der og søger efter en dygtig, kompetent og anbefalet tandlæge? Så er du mere end velkommen hos os i Østergade – lige ved siden af Grenaa Kirke, 250 meter fra Grenaa Station.

 

Find os her

Vores tandklinik i Grenaa ligger placeret i krydset mellem Torvet og Østergade.  Norddjurs Tandklinik ligger i midtbyen i hjertet af Grenaa, på hjørnet af Torvet og Østergade. Der findes gratis parkeringsplads i nærheden på Torvet 1 minut fra klinikken. Venligst bemærk at vi har en elevator i brygningen også.

Norddjurs tandklinik

 

Første besøg

Hvis du tager nogle former for medicin, må du meget gerne fortælle os det ved første besøg eller medbringe dit medicinkort. På den måde kan vi tage højde for det ved tandbehandlinger, og sikre os, at du får den bedst mulige oplevelse.

Ønsker du at skifte tandlæge til Norddjurs Tandklinik, tager vi os af alt det administrative i forhold til flytningen. Alt, du skal gøre, er at medbringe dit sygesikringskort ved første besøg – så kan vi oprette og registere dig i vores system.

Kommer du fra Tirstrup eller Trustrup, tager vi glædeligt imod dig på klinikken i Grenaa. Vi værdsætter en åben dialog og allerede fra første besøg tilbyder vi dig en vejledende og engageret behandling. Det tager cirka 20minutter til at køre til os fra Tirstrup eller Trustrup, så det er relativ hurtig og nemt for dig som ny patient fra Tirstrup eller Trustrup, hvis du er i bil. Er du på gåben, er der kun 250 meter til tandklinikken fra Grenaa Station.

 

Call Now Button